"Мені пощастило піти "у прийми" до прекрасної жінки": Кулеба з коханою вперше поділилися подробицями свого роману

Колишній очільник МЗС Дмитро Кулеба з коханою, бізнесвумен Світланою Павелецькою поділилися подробицями про їхнє особисте життя, передають Патріоти України.

Зокрема, політик з коханою розповів про те, як вони познайомилися. За словами Світлани, це відбулося ще 2003 року, коли вони обидва були студентами одного вишу в Києві. Піарниця пригадує, як розмова зав'язалася після участі у своєрідному гуртку для студентів з міжнародних відносин.

"Ми познайомилися 2003 року. Дмитро був на останньому курсі інституту, а я не на останньому. У нас була команда для студентів-міжнародників. Ми грали щось на кшталт дебатів й імітували судовий процес. І Дмитро був нашим тренером і дотренувався 20 років потому. Тоді ми були не готові до такого великого щастя", — розповіли закохані в інтерв'ю Раміні Есхакзай.

Після цього доля роз'єднала пару на роки. Зрештою, Світлана знову згадала про Дмитра, коли їй знадобилися робочі поради з приводу її нового проєкту. Через деякий час ситуація повторилася. Щоправда, того разу, навпаки, допомога бізнесвумен вже знадобилася політику.

"Потім наші шляхи розійшлися й ми нічого одне про одного не чули, не спілкувалися аж до 2014 року. І Свєта робила канал для іноземної аудиторії як один з методів протидії російській пропаганді. Вона з командою тоді зверталася до МЗС і спілкувалася з Дмитром, як з послом з особливих доручень. Мій (Світлани – прим. ред.) шеф сказав — треба з ним поспілкуватися. А я кажу, що знаю його. Ми зустрілися, поспілкувалися по роботі й усе. Минуло кілька років і все змінилося. Дмитро написав книжку, шукав видавництво. І звернувся до Світлани. Ми зустрілися, спочатку це було про книжку, а потім – про кохання", — зізналася пара.

І саме від того моменту закохані почали будувати стосунки. У той період Павелецька розлучилася з колишнім чоловіком, від якого народила сина Олександра. Від 2021 року пара з'їхалася й нині облаштовує побут спільно у квартирі піарниці. До того ж Кулеба спростував чутки про купівлю для коханої квартири. Політик пояснив, що насправді теж має власне майно, але у його оселі зараз живе 18-річний син.

"Світлана була розлучена. Як починаються стосунки у двох дорослих людей – так відбулося й у нас. Ми почали разом жити 2021 року. Я живу у квартирі Світлани й плачу комуналку. У моїй квартирі зараз живе мій син, якому 18 років. Мені пощастило піти "у прийми" до прекрасної жінки. І мій внесок у життя – комуналка. Були плітки, що я купив Світлані квартиру як подарунок, але, на жаль чи на щастя, ні", — пояснив Дмитро Кулеба.

"Чим більше ми будемо мати планів дій...": У ЗСУ виступили за підготовку жінок до оборони

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 23:40

Хоча жінки в Україні на сьогодні не підлягають обов'язковому призову на військову службу, їх варто підготувати до оборони. Таку думку висловив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. "Чи потрібно це буде ...

Може стати "дефіцитом"? Українців попередили про можливу нестачу одного з найдоступніших фруктів

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:55

Українцям може не вистачити яблук – далися взнаки несприятливі погодні умови та високий попит на цей фрукт у харчовій промисловості. Тому вітчизняних яблук у супермаркетах може бути значно менше, аніж зазвичай, що впливає на ціну цього продукту. Про це...