"Меня зовут Владимир Путин": Неадекватна росіянка накинулася на українців в Іспанії (відео)

Неадекватна росіянка намагалася розігнати мітинг українів у муніципалітеті Кальпе (Іспанія). Жінка, яка, ймовірно, перебувала у стані алкогольного сп'яніння, кричала нецензурні висловлювання і заявила, що Україну "мало обстрілюють". Відео інциденту опублікувала українська блогерка та журналістка Раміна Есхакзай в Instagram, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як група українців у вишиванках з прапорами зібралася на мирний мітинг проти війни. Однак захід не сподобався одній російськомовній особі. Жінка накинулася на українців, почала лаяти та кричала, що її звати "Володимир Путін".

Агресія жінки не припинялася кілька хвилин. Одіозна росіянка тицяла в обличчя українців середній палець та кричала нецензурні слова. Далі жінка несподівано заявила, що турбується за українців. Вона дістала зі своєї сумки дві стрічки синього та жовтого кольорів та почала розповідати про любов до України.

Втім, "акт любові" тривав не довго. Одна з українок спокійно пробувала пояснити росіянці, що їй довелося кинути все вдома і поїхати за кордон, рятуючи себе і рідних від російських бомбардувань. Росіянка відповіла коротко і "з любов'ю": "Мало вам!"

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...