Мобілізація по-одеськи: Чоловіки у формі жорстко затримали перехожого, поваливши на землю

Військові прокоментували відео, на якому люди в формі намагаються затримати чоловіка. Дописувачі в соцмережах стверджують, що начебто йдеться про намагання вручити повістку в Одесі. Своєю чергою в офіційному коментарі для ТСН.ua військові цього не спростували та наразі не підтвердили, передають Патріоти України.

"На відео можно побачити, що людину не б’ють, а хапають. Ми розбираємося з цією ситуацією та готуємо відповідно офіційну інформацію", - повідомила нам речниця оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

На наше уточнювальне запитання, чи відомо попередньо про те, чи є представниками військкомату люди в формі, Гуменюк відповіла нам так: "Ми це з’ясовуємо".

В коментарі "Суспільному" Наталія Гуменюк повідомляла, що вона не виключає впливу людського фактору на такі події.

"Ми кожного дня інструктуємо підрозділи, які виходять з рейдами в таку роботу. Але, на жаль, людський фактор є людський фактор. Ми зараз розбираємося, що це таке, хто на цьому відео і чи дійсно це так, як є. Тому що у більшості випадків дійсно є некоректна поведінка персоналу, але все ж таки вона подається з додатковим присмаком коментарів, які не відповідають дійсності", - пояснила речниця.

Речниця ОК "Південь" додала, що дуже часто користувачі соцмереж побутове затримання сприймають, як вручення повісток.

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...