Московські гроші знов перемогли чергового культового режисера: У прокаті з фільму Романа Поланскі "Палац" вирізали стьоб над рашистами - телезвернення Путіна, дружину посла, що заснула в блюді з ікрою (відео)

У російському прокаті фільм польсько-французького режисера Романа Поланскі "Палац" скоротили на дві хвилини, адже змушені були вирізати жарти над росіянами і звернення президента-диктатора РФ Володимира Путіна. Це помітили журналісти, які дивилися оригінал фільму на Венеційському фестивалі.

Зі стрічки нібито прибрали сцени з новорічним зверненням тирана, дружиною посла, що впала обличчям у тарілку з чорною ікрою, та інші епізоди, де росіян висміювали.

Російський кінопрокатник і не заперечував, що перед показом над фільмом "почаклували", скоротивши його. Проте які саме сцени не догодили росіянами, не перерахували.

Премʼєра в Росії відбулася напередодні, 23 листопада. Історія, що лягла в основу фільму, розгортається у розкішному швейцарському готелі напередодні святкування нового 2000-го року. У сюжеті переплітаються долі гостей та тих, хто їх обслуговує.

Головні ролі зіграли актори з Америки (Міккі Рурк), Франції (Фанні Ардан), Німеччини (Олівер Мазуччі), Великої Британії (Джон Кліз) та, що дивно, Росії. Актор Олександр Петров втілив одного з героїв у "Палаці".

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...