Моторошна знахідка під час прогулянки: У "ДНР" виявили обезголовлене жіноче тіло (відео 16+)

У непідконтрольній Україні Жданівці виявили обезголовлене тіло вбитої жінки, яке тиждень лежало на вулиці. Про це повідомляють підконтрольні ОРДО пабліки, передають Патріоти України.

Ресурси пишуть, що місцева мешканка, яка щовечора годує собак біля траси до непідконтрольного Україні Єнакієвого виявила в полі пакунок. За словами пенсіонерки, вона вирішила, що це - труп свині. Жінка розкрила поліетилен ножем, "щоб не пахло і рештки з'їли птахи".
Пізніше вона вирішила перевернути тіло і з іншого боку виявилися жіночі статеві органи. Пенсіонерка покликала на допомогу. Наразі триває розслідування.

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...