Моторошна знахідка: Жінка прибирала у дворі та знайшла надгробок ХІХ століття, якого тепер не може позбутися (фото)

Мешканка Юти Еліза Арман вирішила прибрати у дворі нового будинку, але за гаражем її чекав страшний сюрприз - могильний камінь родом із 19 століття, повідомляють Патріоти України із посиланням на CNN.

Арман купила будинок у Солт-Лейк-Сіті в лютому. Місто було засипане снігом, і вона не бачила у дворі старого каменю аж до весняного потепління. На ньому жінка прочитала імена трьох дітей, двоє з яких - близнюки, які померли взимку 1898 і 1899 років.

Хоча жінку злякала знахідка, вона провела невелике розслідування і розкрила таємницю старого надгробку. Виявилося, що могила дітей знаходиться на кладовищі Маунт-Олівер на іншому кінці міста. Сусіди розповіли Арман, що у старої власниці будинку було те ж дівоче прізвище, що й у дітей. Вона виявилася племінницею малюків, яким на момент смерті було менше трьох років.

Арман хотіла повернути надгробок на кладовище, проте на його місці вже встановлено новий пам'ятник. Не знаючи, як позбутися страшної знахідки, жінка зв'язалася з місцевими групами по збереженню історичної спадщини. Однак поки знайти могильному каменю нову домівку так і не вдалося.

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...

Був "змушений поїхати до хворої матері": У Рівному головного сержанта засудили за дезертирство

вівторок, 7 травень 2024, 18:56

У Рівному апеляційний суд покарав військовослужбовця за дезертирство, вчинене в умовах воєнного стану і відправив його на 5 років за ґрати. Про це передає Zaxid.net з посиланням на вирок суду, передають Патріоти України. Як йдеться у справі, головний с...