Моторошно навіть дивитися: У Росії спалахнула "пекельна" пожежа в будівлі з кисневими балонами (фото, відео)

Під час НП частково обрушилася покрівля будівлі.

У російському місті Омську в четвер, 11 березня, сталася велика пожежа у виробничому приміщенні, в якому знаходилися кисневі балони. Про це повідомили в Telegram-каналі tv360, опублікувавши фото і відео з місця події, передають Патріоти України.

У повідомленні уточнили, що з охопленого вогнем будинку винесли 26 кисневих балонів. Також була проведена евакуація людей, інформації про потерпілих немає.

За повідомленням місцевого підрозділу МНС, площа пожежі становить 700 квадратних метрів. Під час НП частково обрушилася покрівля будівлі. Гасінням вогню займаються 12 одиниць техніки та 61 пожежник.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...