Може знадобитися операція: Донька Олі Полякової екстрено потрапила в лікарню

Донька української співачки Олі Полякової Маша потрапила в лікарню. Її 10 березня відвезла швидка допомога на госпіталізацію. Про це Маша повідомила в своїх Instagram-stories, передають Патріоти України.

Зараз Маша знаходиться в приватній клініці, у неї підозрюють апендицит. Вона показала свою палату і зазначила, що їй дуже хочеться з'їсти якийсь фаст-фуд, але вона отримує харчування через крапельницю.

"Я так хочу Бігмак меню, Макклурри і чесночній соус, а мені не можна", - поскаржилася Маша. Нагадаємо, що нещодавно Маша відсвяткувала своє 16-річчя, а її сім'я влаштувала дочці велику вечірку.

Штрафи для ухилянтів в Україні переглянули: Що загрожує за неявку до ТЦК

вівторок, 7 травень 2024, 8:57

Для ухилянтів, які, наприклад, порушують правила військового обліку, не оновили свої дані під час особливого періоду, знову переглянули штрафи. Як розповів у коментарі для ТСН.ua представник комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності Ол...

В українців почнуть забирати землю: Що потрібно оформити і які нюанси варто знати

вівторок, 7 травень 2024, 8:50

В Україні землю, на яку не оформлено право власності (невитребувана земельна частка), почнуть віддавати місцевим громадам. Початися цей процес має 1 січня 2025 року. Таким чином, українці або їхні спадкоємці, які не отримали відповідних документів, вв...