"Ми - не батько із донькою": Вакарчук відверто розповів про стосунки з падчеркою

Артист розповів, що Діана займається зараз маркетингом в сфері моди та дизайну.

Український музикант, фронтмен гурту "Океан Ельзи" і політичний діяч Святослав Вакарчук розповів про стосунки зі своєю падчеркою Діаною. В інтерв'ю передачі "Зірковий шлях" артист заявив, що для 27-річної Діани – доньки своєї дружини від першого шлюбу – він більше друг, ніж батько, передають Патріоти України.

"Я не з тих, які вважають, що дітям потрібно влаштовувати життя. Це тільки в мінус піде. Тому Діана пробивається сама. Вона самодостатня, доросла, емансипована... І, скажімо так, сучасна дівчина. І наші стосунки знову-таки дуже дружні", – поділився подробицями співак.

Крім того, артист розповів, що Діана займається маркетингом в сфері моди та дизайну. До слова, дружина Вакарчука - стиліст Ляля Фонарьова. Від першого шлюбу стиліст виховує доньку Діану. Спільних дітей у Фонарьової і Вакарчука немає.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...