"Ми тримаємося, люди. Продовжуйте молитися": Син Чапкіса зняв 91-річного артиста на камеру, той був незадоволений (відео)

Син відомого 91-річного українського хореографа Григорія Чапкіса показав, як проводить час з батьком. Він також розповів про самопочуття близької людини, передають Патріоти України.

Відповідне відео Грег опублікував в особистих Instagram-сторіз. Спочатку чоловік показав кадри з прогулянки з батьком. Потім він зняв хореографа вже вдома і запитав у нього на камеру про його самопочуття.

Зазначимо, що Чапкіс був незадоволений тим, що син знімає його на камеру. До речі, на ролику можна побачити, що хореографу було складно відповідати: він важко дихав і постійно закривав очі.

"Не треба ніяких інтерв'ю... Самопочуття? Начебто не видно", – заявив Чапкіс. На що син хореографа додав: "Ми тримаємося, люди. Продовжуйте молитися за мого батька".

Нагадаємо, що кілька тижнів тому Григорій Чапкіс повторно потрапив до лікарні. Тоді Грег закликав своїх прихильників помолитися за батька, додавши, що йому зараз погано. За попередньою інформацією, у 91-річного хореографа залишкові явища після запалення легенів – у нього скувало спину і ноги.

Українки винайшли новий спосіб сховати своїх чоловіків від мобілізації (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 22:27

В Україні деякі жінки йдуть служити у ЗСУ, щоб домогтися відстрочки від мобілізації для своїх чоловіків. Про це розповідається на сторінці Адвокатської агенції "Пані в законі", передають Патріоти України. "Дзвонила жінка і питала - якщо вона піде служи...

"Це було найжахливіше": Археологів вразили скелети без рук та ніг, знайдені на зруйнованій базі Гітлера (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 22:16

Археологи-любителі знайшли п’ять людських скелетів без рук і ніг на території комплексу "Вовче лігво" (Wolfsschanze) – місця базування ставки Адольфа Гітлера в часи Другої Світової війни, а сьогодні популярного туристичного об'єкту. І науковці не впевн...