На Київщині неадекватний молодик розстріляв прапор України та погрожував поліцейським гранатою (фото)

На Київщині затримали чоловіка, який розстріляв прапор України та погрожував поліцейським гранатою, інформують Патріоти України.

Як повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, цього 30-річного чоловіка затримали минулої ночі в Обухівському районі.

За його словами, спочатку зловмисник відкрив стрілянину з рушниці по українському стягу, а коли на місце прибув наряд, то взяв до рук гранату і погрожував підірвати правоохоронців та себе.

"Працівники Васильківської поліції спрацювали чітко. Вже через мить зловмиснику вдягнули кайданки. Як виявилось, він перебував у стані алкогольного сп’яніння. У лиходія вилучили зброю, набої та гранату Ф-1", - розповів очільник поліції Київщини.

Зараз молодик перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, а за наругу над державними символами, незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами, а також погрозу вбивством працівнику правоохоронного органу йому загрожує до 7 років позбавлення волі.


Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...