На півдні Туреччини через землетруси утворилася гігантська тріщина (відео)

У турецькій провінції Хатай, яка розташована на півдні країни, внаслідок потужного землетрусу 6 лютого з’явився величезний розлом землі. Відповідне відео оприлюднила агенція IHA, передають Патріоти України.

Зазначається, що внаслідок підземних поштовхів оливковий сад площею 35 гектарів розколовся на дві частини. На місці утворилася яма глибиною 30 метрів і довжиною 200 метрів.

6 лютого Туреччину та Сирію сколихнула серія землетрусів. Вони стали одними з найпотужніших і найруйнівніших за останні 100 років. За останніми даними, загинули понад 23 800 людей. У десяти провінціях Туреччини оголошено надзвичайний стан, він діятиме три місяці.

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...

У Тернополі чоловік у військовій формі побив у супермаркеті місцевого жителя, розгорівся скандал

вівторок, 7 травень 2024, 14:22

У тернопільському супермаркеті чоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа. Зі слів потерпілого, чоловік з товаришем представилися працівниками ТЦ. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Тернополянину Оресту Паньківу...