​На Pornhub як на службу: Мережі повеселила "титанічна праця" поліції під Полтавою

Правоохоронці викрили порушника, який розміщував пороноролики на відповідних сайтах. Про це стало відомо з постанови суду, передають Патріоти України.

Поліція відстежила контент в мережі і викрила жителя Полтавської області, який публікував матеріал на сайтах Pornhub і Honey-Sexpistol. У нього вилучили ноутбук, флешки, відеокамеру та Wi-Fi роутер. При цьому два компакт-диска, на яких міститься порнографічна продукція, залишаться в матеріалах кримінального провадження протягом часу їх зберігання.

Як з'ясувалося, непрацюючий холостяк Олексій П., який був раніше судимий, виготовляв у себе вдома порновідео. Потім він заливав їх в інтернет з двох акаунтів у вільний доступ. Такою діяльністю він займався з серпня 2019 року до 13 березня поточного року.

14 травня на засіданні Шишацький районний суд визнав чоловіка винним. Той, в свою чергу, не заперечував цього. Чоловіка звинувачують за ч. 2 ст. 301 КК України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Тепер йому доведеться заплатити штраф у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян - 3 400 гривень. Також обвинувачений повинен заплатити 1 256 гривень за послуги експерта.

У мережі обговорили інцидент, а також "титанічну" роботу правоохоронців, які серед великої кількості матеріалів на порносайтах змогли знайти саме винного.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...