На Україну насувається негода з дощами та снігом

Хвиля весняного тепла, що прийшла в Україну, буде недовгою. Незвично високі як для лютого температури затримаються ще максимум на три дні, але з 21 лютого теплу погоду зіпсують дощі, а з 23 лютого можна чекати дощу зі снігом, зазначають Патріоти України.

«З 21 до 23 лютого переміщення атмосферних фронтів із північного заходу на південний схід України принесе вітряну погоду, а часом опади у вигляді мокрого снігу та дощу», — розповіла заступниця начальника відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня.

День 20 лютого обіцяє бути теплим, хоч і вітряним. Сильний вітер із поривами до 15−20 метрів за секунду докучатиме мешканцям північних, північно-східних та східних областей. Такий само сильний вітер очікується в Карпатах.

Погода 20 лютого
21 лютого у західних, Житомирській та Вінницькій областях пройдуть дощі. Тепло поки що збережеться: на заході очікується +11 градусів, на півдні — до +12, на півночі — до +10.
Погода 21 лютого
22 лютого дощі змістяться на південний схід, захопивши південні, центральні та північно-східні області України. На заході тим часом похолодає.
Погода 22 лютого
23 лютого із заходу прийдуть сильні дощі зі снігом. Температура у західних, північних, центральних областях опуститься до 2−5 градусів вдень, а вночі буде близькою до нуля.
23 лютого повернуться снігопади
Із прогнозом від Українського гідрометцентру збігаються ті погодні очікування, які оголосив народний синоптик Володимир Деркач. За його словами, після майже весняної другої декади лютого третя десятиденка теплом уже не потішить. У 20-х числах прийде похолодання та повернуться снігопади.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...