На Волині розшукують агресивного неадеквата, який вкрав у поліцейського автомат і втік (фото)

У Волинській області розшукують 37-річного озброєного чоловіка. Він під час виклику вкрав у поліцейського автомат і втік. Про це повідомляє поліція Волинської області та місцеве видання ТРК "Аверс", передають Патріоти України.

Поліція оголосила у розшук 37-річного Яворського Олександра Петровича, жителя села Доросині Луцького району. Він викрав зброю та зник у невідомому напрямку.

"На його пошуки орієнтовано усі наряди поліції та блокпости на території області. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 262 ККУ: за викрадення зброї зловмиснику загрожує позбавлення волі від 3 до 7 років. Якщо вам відомо, де перебуває зловмисник, просимо зателефонувати до поліції за номерами +38(050)-662-73-22, +38(050)-601-52-10 або 102", - повідомили у поліції.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що напередодні жінка викликала поліцію, бо її син вчиняв насильство. На місце події прибули правоохоронці. Проте агресивний чоловік вихопив у копа автомат і втік. Його і досі розшукують.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...