На Закарпатті арештували батька, який вбив власного малолітнього сина і втік до лісу (фото)

В одному із сіл Тячівського району Закарпатської області батько зарізав рідного малолітнього сина. Після вбивства він втік до лісу, де переховувався, інформують Патріоти України.

Як повідомили у Закарпатській обласній прокуратурі, чоловіка знайшли і заарештували. Щодо зловмисника до суду скерували обвинувальний акт. Вбивство сталось ще 23 липня 2022 року в будинку родини. "Чоловік у стані алкогольного сп‘яніння наніс сину кілька ударів кухонним ножом. Від тяжких поранень дитина загинула на місці", - йдеться у повідомленні.

Певний час після скоєного чоловік переховувався в лісовому масиві неподалік будинку. Згодом його знайшли та затримали, а за доводами прокурора - арештували. Наразі він і надалі перебуває під вартою. За такий злочин чоловіку може загрожувати 10-15 років позбавлення волі або довічне ув‘язнення.

В центрі Ужгорода військовий зірвав шеврони з п'яного бійця, – журналіст

субота, 4 травень 2024, 20:53

Військовий, що перебуває на реабілітації, у центрі Ужгорода зірвав з бійця шеврони, який нібито перебував у нетверезому стані. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. Подія трапилася у п'ятницю, 3 травня, на площі Шандор...

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...