На Закарпатті чоловік побив 12-річну дівчинку, яка випадково в’їхала в його сім’ю на велосипеді (відео)

У Закарпатській області 39-річний чоловік побив 12-річну дівчинку, яка на велосипеді в’їхала в нього та його родину. Про це в коментарі ТСН повідомили в прес-службі поліції, передають Патріоти України.

Інцидент стався 26 липня на території курортного комплексу «Воєводино» у селі Тур’я Пасіка Перечинського району. Дівчинка їхала на велосипеді й дивилася в телефон. Як наслідок, вона в’їхала в родину, яка йшла тротуаром.

На записі з камер спостереження видно, як школярка врізається в групу людей: жінку, чоловіка з собакою і двох дівчаток. При цьому велосипедистка сама впала на тротуар і вдарилася об асфальт. Чоловік сердито відкидає її велосипед в бік, після чого підходить до дівчини і б’є її по обличчю. Крім того, він вихопив у неї телефон, розбив, а потім викинув.

У поліції Закарпаття повідомили, що на місце пригоди приїжджала «швидка допомога». Її госпіталізували. Мати школярки написала заяву в поліцію.

Місцевий активіст Павло Павлов опублікував у Мережі відео з матір’ю дівчинки. Жінка повідомила, що у доньки діагностували травми голови. Окрім того, вона перебуває у стресовому стані.

«Ми відпочивали в неділю у “Воєводино”, донька каталася на велосипеді й впала. Невідома особа її побила, вдарила її по голові. Розбив він і телефон. Дитина зараз лежить з закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку. У дитини дуже сильні головні болі, блювота. Головне – дуже великий страх, дитина закрилася», – розповіла жінка.

За фактом події поліція відкрила кримінальну справу і призначила низку судово-медичних експертиз для встановлення ступеню тяжкості отриманих тілесних ушкоджень.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...