На Закарпатті можливо усе? Мережу підірвало відео з коровою, яка вирішила пірнути в басейн

У соціальні мережі виклали відео, на якому показано, як в одному з карпатських населених пунктів до туристів, які відпочивали біля басейну, "завітала" корова, зазначають Патріоти України.

Можливо, тварина просто хотіла попити води, але не втримавшись, впала у воду. Хоча, може корова вирішила окунутися — на вулиці у той день було сонячно.

Діти верещали від задоволення, а от дорослі переполошилися. Деякий час тварина, яка опинилася у воді, ніяк не могла вибратися з басейну.

«Бути ближче до природи. Карпати. На відео корова, яка гуляла сама по собі. Все закінчилося благополучно. Корова вийшла сходами і пішла гуляти далі», — пише жителька Дніпра, яка зняла пригоди корови у басейні.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...