Над меню працював Клопотенко: "Укрзалізниця" запускає повноцінні обіди в деяких поїздах

Компанія запустила в тестовому режимі в окремих поїздах нове меню з повноцінними обідами. Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці», передають Патріоти України.

Пасажири зможуть обрати для себе гарячі страви. В новому меню від «Укрзалізниці» :

  • карпатські деруни – 180 грн;
  • омлет із житомирських яєць – 170 грн;
  • курка з подільською картоплею та овочами – 190грн;
  • кримськотатарський плов із яловичиною – 180 грн.

«Запускаємо в тестовому режимі повноцінні обіди на обраних поїздах «Укрзалізниці»! Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень у сервісі «Укрзалізниці», – йдеться в повідомленні компанії.

Протягом цього тижня відбудеться тестування нового меню на деяких найдовших рейсах, а саме таких як:

  • №351/352 Київ - Кишинів;
  • №95/96 Київ - Рахів;
  • №29/30 Київ - Ужгород;
  • №4/3 Запоріжжя - Ужгород.

Також відомо, що меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. При цьому страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, що дозволяє зберегти смак після розігрівання.

Найбільший фактор ризику: В організмі людини знайшли "таймер смертності"

неділя, 5 січень 2025, 6:50

Дослідники з вищої школи медичних наук Вейла Корнелла (Нью-Йорк, США) знайшли в організмі людини "таймер смертності". Вони стверджують, що секрет клітинної молодості може полягати в збереженні маленького ядерця – щільної структури в клітинному ядрі. Ці...

COVID-19 - то було не найгірше? Вчені назвали хворобу, яка може загрожувати людству в 2025 році

неділя, 5 січень 2025, 6:44

Віруси, бактерії, грибки та паразити завжди становили загрозу для людства, але пандемія COVID-19 особливо підвищила занепокоєння щодо можливих нових інфекцій. Хоча COVID відступає завдяки вакцинаціям, три інфекційні захворювання залишаються у центрі ув...