"Найгірше ще попереду": Зливи знову затопили Крим, Керчі загрожує катастрофа (відео)

В окупованому Криму, де протягом декількох найближчих днів очікуються дощі з грозами, погодні умови продовжують погіршуватися, а 13 і 14 серпня очікується пік негоди. Як пише видання "Флот 2017", головна траса окупантів "Таврида" пішла під воду - підтоплені ділянки автодороги Сімферополь-Ялта, а також села вздовж цих доріг, зазначають Патріоти України.

Видання відзначає, що на даний момент у Криму діють два штормові попередження — протягом 12 серпня у центральних, південних і східних районах півострова прогнозуються дуже сильні дощі, грози, град, шквал до 20−25 метрів секунду, а протягом доби 13 та вночі 14 серпня в східних районах Криму очікуються сильні дощі — більш 50 мм.

Тим часом у Керчі, яка під час нещодавньої негоди перетворювалася на Венецію і де човен з «головою Криму» Аксьоновим супроводжували плавці у штатському, почали очищати ливнівки та повідомляти місцевим жителям про небезпеку. В Укргідрометцентрі дають такий прогноз погоди на 13 серпня.

Тим часом у мережу виклали масу відео, на яких показані наслідки негоди. Ось так виглядає міст через Керченську протоку.

А це — ділянка траси Сімферополь — Ялта.

Дорога від Феодосії до Керчі.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...