Налетять грози і заливатиме дощем: Синоптики назвали дату потужної негоди в Україні

Погода в Україні 2 червня буде дощова. Починаючи з ночі четверга, країну атакують сильні дощі. В Укргідрометцентрі зазначають, що 2 червня варто очікувати і штормовий вітер, передають Патріоти України.

"У північних, східних, Полтавській та Дніпропетровській областях, вдень в Україні крім півдня, невеликі (у західних областях помірні) короткочасні дощі, місцями грози", - кажуть синоптики.

Крім того, у Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Житомирській та Сумській областях вночі та вранці місцями очікується туман.

"Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 15-20°, вдень 27-32°; у західних та північних областях вночі 10-15°, вдень 22-27°", - додають синоптики.

Синоптик Володимир Деркач зазначає, що температура повітря буде досить комфортною в першу декаду червня, надалі час від часу будуть і спекотні дні до 30 градусів.

Погода на червень в Україні

1-10 червня

На початку червня буде висока ймовірність опадів. Очікуються помірні температури, надалі стане дещо спекотніше.

11-20 червня

Температура ще буде комфортною, хоча іноді буде досягати вище 30 градусів тепла. Опади будуть носити локальний характер. Можливі зливи зі шквалами.

21-30 червня

До кінця місяця опадів буде мало, різкої зміни погоди не очікується. Температура буде приємною, не спекотною, а в останні числа червня навіть похолодає.

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...