"Напругу можна було різати ножем": Меган Маркл ображена через останню зустріч із Кейт Міддлтон та Вільямом

Меган Маркл заявила, що недавня поїздка до Британії довела правильність їх з Гаррі рішення жити в Канаді і вести самостійне життя.

Меган Маркл, яка вже повернулася в Канаду до свого сина Арчі, розповіла друзям про враження від зустрічі з членами королівської сім'ї, яка сталася 9 березня на службі в лондонському Вестмінстерському абатстві в честь Дня Співдружності націй. Це був останній офіційний вихід Меган і її чоловіка принца Гаррі в якості високопоставлених членів королівської сім'ї, передають Патріоти України.

Меган Маркл заявила, що недавня поїздка до Британії довела правильність їх з Гаррі рішення жити в Канаді і вести самостійне життя - окреме від інших членів сім'ї. «Для неї було дивним, що не було ніяких обіймів. Всі були такі напружені - особливо Кейт», - наводить видання Daily Mail слова однієї з подруг герцогині Сассекської.
«Між членами королівської сім'ї немає теплоти. А вона хоче, щоб Арчі ріс в будинку, заповненому сміхом, радістю і обіймами», - кажуть друзі зірки серіалу «Форс-мажори», яка раніше посварилася з усією своєю американською родиною - крім її матері Дорії.
Маркл сказала друзям, що Кейт Міддлтон і принц Вільям явно «не схвалюють її вибір». І що напругу між ними «можна було різати ножем». Кейт ледь удостоїла поглядом невістку і звела їх спілкування в церкві лише до необхідного мінімуму.
Раніше преса писала, що зустріч Сассексів і Кембриджів пройшла дуже сухо. Вони не розмовляли між собою і навіть не попрощалися, залишаючи абатство. А прочитавши по губах репліки герцога Сассекського, фахівці стверджують, що він був обурений тим, що старший брат сказав йому: «Привіт, Гаррі» і більше нічого.
За словами колишньої актриси, яка зі сльозами прощалася з персоналом, який працював в офісі Сассексів, остання подорож до Британії мала присмак «гіркої радості». І що їй не терпиться «повернутися додому, до Арчі».

Гаррі і Меган остаточно «підуть у відставку» 31 березня. Поки що принц залишається в Британії - залагоджувати деякі свої справи протягом найближчих днів. Тим часом видання Vanity Fair стверджує, що Кейт Міддлтон важко переживає від'їзд Гаррі і Меган. І знаходить ситуацію дуже сумною. До одруження Гаррі і його старший брат з дружиною складали щасливе тріо.

Очікується, що Гаррі повернеться до Британії в кінці квітня - коли відбудеться Лондонський марафон, якщо цю подію не скасують через коронавірус. А в травні подружжя збирається в Нідерланди, де пройдуть «Ігри нескорених», засновником яких є Гаррі.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...