Народний синоптик шокував українців прогнозом на зиму - морози будуть до -20°

Зима 2022-2023 в Україні буде відносно теплою, проте очікуються дві хвилі потужних морозів. Про це kp.ua розказав народний синоптик Станіслав Щедрін, передають Патріоти України.

За словами народного синоптика, буде відносно тепло, десь трохи холодніше, десь трохи тепліше. Середня температура очікуєтьсся від -2° до -5°.

"Серйозних хвиль похолодань буде лише дві - наприкінці січня та на початку лютого. Тоді температура впаде до -20° і може знизитися навіть нижче", - прогнозує Станіслав Щедрін.

Проте, за його словами, це будуть короткочасні періоди, і зачепить така погода лише західні та північні області. В інших областях буде тепліше - на рівні тих же -2°... -5°.

Готують дітей до війни: Окупанти влаштували змагання з пілотування БПЛА серед школярів у Скадовську

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:22

За даними національного спротиву, російські окупанти у тимчасово окупованому Скадовську влаштували для школярів змагання з пілотування БПЛА. Деталі: У повідомленні спротиву зазначають, що у турнірі з пілотування БпЛА змагалися школярі молодших класів (...

Не всякий вправний ухилянт перепливе... У ДПСУ пояснили, чим саме підступна річка Тиса

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:15

Через швидку течію річки Тиса, мул, численні вихорі та втягування — багатьом навіть вправним плавцям не вистачає сил, щоб подолати щонайменше 50-метрову дистанцію. Окрім того, в Тисі є численні підводні загородження, в які річка затягує під час підйомі...