Навіки 25-річний: Помер учасник "Голосу країни" (відео)

На 26-році пішов з життя молодий український співак Євген Щавлинський, інформують Патріоти України.

Серце музиканта перестало битися у вівторок, 14 березня, йдеться на Facebook-сторінці Wholeheart.live. Життя Щавлинського забрав рак. Зі страшною хворобою артист боровся останні декілька років. 2021-го хвороба вже сягнула четвертої стадії.

Свою першу авторську композицію Євген Щавлинський написав 2014 року. Потім випустив два альбоми – "The First", "Світ Ілюзій". Під псевдонімом Shchavlinskyi почав займатись саунд-продюсуванням, працював як сесійний гітарист.

"Про свою творчість говорив так: "Є пісні, що народжуються за 10 хвилин повністю, а ж інші, які пишуться місяцями і як пазл складаються з різних обставин та емоцій. Єдине, що спільне для пісень, які я можу назвати своїм мистецтвом, – це чесність", - йдеться у повідомленні Wholeheart.live.

2018 року Євген Щавлинський пробував свої сили на вокальному шоу "Голос країни-8". Він виконав на "сліпих прослуховуваннях" трек "Sing" гурту Travis. Однак ніхто з тренерів тоді не розвернув до Євгена крісло. У Євгена залишилася дружина, з якою він побрався 2021-го і яка підтримувала його у боротьбі з раком.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...