Навіть не всі топ-чиновники "потягнуть": Розкрито приголомшливі гонорари Алли Пугачової

Генеральний директор компанії "Ру-Концерт" розповів, які гонорари отримувала Примадонна за виступи на корпоративах, передають Патріоти України.

Вона - дуже високооплачувана артистка. Деякий час тому Аллі Борисівні за виступ на закритій вечірці платили по 300-350 тисяч євро. Рекордною ж вважається оплата в 400 тисяч євро.

Правда, зараз ситуація змінилася. Не тільки, звичайно, для Пугачової, а в цілому на ринку шоу-бізнесу. По-перше, він практично звалився в період пандемії і відновлюється поки повільно.

По-друге, чиновники тепер бояться "засвітити" свої надприбутки, а бізнесмени практично перестали проводити гулянки з купецьким розмахом, оскільки коронавірус міцно вдарив по бізнесу.

І, хоча у Примадонни є давні і вірні шанувальники, які завжди запрошували співачку на свої свята, зараз чекають змін на краще і вони. А на корпоративи, за словами промоутера, якщо і запрошують, то в основному не дуже відомі гурти, які задовольняються скромною оплатою.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...