Навіть шлакоблок пішов у хід: Секс утрьох несподівано завершився... бійкою і викликом поліції (фото)

У Флорида-Кіс, США, секс утрьох між парою та 29-річною дівчиною закінчився бійкою. Незнайомка почала ображати статеві органи своїх партнерів. Про це пише mirror.co.uk, передають Патріоти України.

Стівен Лопес і Анжела-Вівіана Велес-Васкес запросили Деллу Дрейпер, щоб утрьох зайнятись сексом. Коли вони лежали разом у ліжку, між ними виникла суперечка, і пара стверджувала, що 29-річна жінка образила їх, сказавши, що у чоловіка "маленький член", а у жінки - "смердюча піхва".

На фото Делла Дрейпер / © mirror.co.uk
Суперечка переросла в бійку, і ображені партнери вдарили Деллу, а Лопес ще і кинув шлакоблок в автомобіль потерпілої.

На фото Стівен Лопес / © mirror.co.ukЛопес і Васкес заявили, що коли Дрейпер, яка сиділа на дивані, відмовилася покинути їхній будинок, вони "силоміць вивели" її. Потім Дрейпер сіла в свою машину, як стверджує подружжя, і рушила заднім ходом до вхідних дверей будинку, де стояли Лопес і Васкес.

За словами Лопеса, після того, як машина вдарила його партнерку по лівій нозі, він кинув шлакоблок в авто Дрейпер. Тоді між парою та їхньою недавньою партнеркою сталась ще одна бійка.

На фото Анжела-Вівіана Велес-Васкес / © mirror.co.ukОфіс шерифа округу Монро заарештував Лопеса і Васкес - чоловіку загрожує кримінальне звинувачення у киданні шлакоблоку, а їй - звинувачення у нанесенні тілесних ушкоджень.

За словами речника місцевої поліції Адама Лінхардта, ніхто серйозно не постраждав. Щодо Дрейпер, то її вже арештовували після іншого сексу втрьох. Тоді все теж закінчилось бійкою.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...