Назвав "миролюбними": Українського футболіста, який заступився за росіян, погнали з румунського клубу

Румунський "Оцелул" розірвав контракт з українським форвардом Євгеном Бохашвілі, який наприкінці грудня дав скандальне інтерв'ю, де розповів про своє ставлення до війни в Україні та росіян, передають Патріоти України.

У ньому український футболіст зробив декілька дуже суперечливих тез. Нападник заявив, що "не може погано говорити про російський народ", а "переважна більшість росіян є миролюбними людьми". Також він впевнений, що "росіяни не хотіли війни", а винні в усьому політики та кремлівський диктатор Володимир Путін.

А вже першого дня нового року "Оцелул" вирішив достроково припинив співпрацю з Бохашвілі. Наразі невідомо, причиною розірвання контракту стало це інтерв'ю чи щось інше.

Бохашвілі виступав за "Оцелул" від серпня 2022 року. Він зіграв за румунський клуб 13 матчів у всіх турнірах, забив три голи та віддав дві результативні передачі.

В Україні Бохашвілі представляв такі клуби як "Дніпро", "Кривбас", "Карпати", "Волинь", "Нафтовик-Укрнафта" та "Рух".

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...

В Єрусалимі зійшов благодатний вогонь у храмі Гробу Господнього (фото)

субота, 4 травень 2024, 16:05

У Велику суботу перед Великоднем, 4 травня, у храмі Гробу Господнього в Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь. Про це повідомляють у соціальній мережі Х, передають Патріоти України. "Благодатний вогонь зійшов у Велику суботу у храмі Гробу Господнього в Є...