Назвав покупця "рейдером", а поліцію - "перевертнями": Нардеп Кива влаштував "цирк" у київській багатоповерхівці (відео)

Киянин Андрій запевняє, що придбав квартиру через торги в системі СЕТАМ.

Ілля Кива. Фото: соцмережі.

Народний депутат Ілля Кива від фракції "Опозиційна платформа - За життя" влаштував скандал в одному з багатоповерхових будинків Києва, не дозволяючи місцевому жителю, який купив квартиру, заселитися в неї. Відео інциденту з'явилося в YouTube, передають Патріоти України.

Кива назвав покупця квартири рейдером. Як повідомив ЗМІ киянин Андрій, він купив квартиру на відкритих торгах в системі СЕТАМ. Зробив це законно через цей майданчик, а в купленому житлі ніхто офіційно не проживав.

"Я приїхав сьогодні, хотів зайти в квартиру, але вона була замкнена. Викликав поліцію та співробітників, які відкрили двері. В цей момент приїхав народний депутат Ілля Кива і почав називати нас всіх рейдерами, незважаючи на документи. Коли я його запитав, чому він приїхав, він відповів, що його покликала сюди совість. Він кидався на поліцейських, мою дружину, я все записав на відео", - пояснив киянин.

За його словами, житло на Оболоні він купив для особистого проживання. "Виконавець сказав, що тут ніхто не прописаний, але житло здавалося в оренду. Коли ж я приїхав на місце, то в квартирі ми побачили жінку, чоловіка та 17-річного підлітка", - сказав покупець житла.

Прибувши на місце, нардеп Кива назвав поліцейських "перевертнями" та пообіцяв "вивести всіх на чисту воду".

Пізніше в інтерв'ю одному з телеканалів Ківа назвав те, що відбувається, рейдерським захопленням. "Мені подзвонила українка, жінка, яка повідомила, що до неї вриваються в квартиру бандити. В її житлі знаходиться неповнолітня дитина і її фактично в умовах карантину намагалися вигнати з власної квартири. Це добре організована банда рейдерів, яка користується незахищеністю законами та поліцією громадян, викидає їх на вулицю, не дивлячись ні на що", - сказав депутат. "Поліція повинна була не допустити рейдерства, але вона сприяла виламуванню дверей", - додав Кива.


Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...