"Назвав українську мову "сільською": В Ужгороді чоловік порадив дівчині вчити російську, бо вона їй ще знадобиться

В Ужгороді розгорівся новий мовний скандал. Там чоловік назвав українську мову сільською та порадив дівчині вчити російську, бо вона "ще знадобиться". Про це повідомляють місцеві telegram-канали, а також журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України.

В Ужгороді розгорівся мовний скандал між російськомовним чоловіком та україномовною дівчиною.

Деталі конфлікту

За словами дівчини, російськомовний чоловік зробив їй грубе зауваження, бо її собака стола на траві. У відповідь вона сказала, що не розуміє російської. Після цього він порадив їй вчити цю мову, бо вона "ще знадобиться". Однак на відео він відмовився пояснювати, що саме мав на увазі.

Крім цього, чоловік назвав українську мову "сільською" та посилався на статтю Конституції України про "захист російської мови".

Гнів небес: У День Військово-Морського Флоту РФ блискавка вразила кількох людей поряд з химерним головним храмом російської армії у Підмосков'ї з богопротивною символікою (відео)

неділя, 28 липень 2024, 23:16

У Підмосков'ї блискавка "вклала" на місці трьох росіян. Одна із постраждалих змогла піднятися самостійно, а ось двоє чоловіків не подавали ознак життя. Сталося це у парку поряд із головним храмом російської армії, пишуть російські ЗМІ, публікуючи відео...

Майже 16 тис. грн на дитину: Як і хто за держпрограмою може отримати гроші на оздоровлення

неділя, 28 липень 2024, 23:00

Кабінет міністрів України на своєму офіційному сайті розмітив алгоритм отримання від держави коштів на оздоровлення дитини, передають Патріоти України. Зазначається, що путівки за програмою Оздоровлення можуть отримати:. Водночас цією послугою можна ск...