Не боїться ніяких ям: У Китаї створили ідеальну маршрутку для українських доріг (фото)

У Китаї виставили на продаж незвичайний автобус Hubei Haojing HJ ATV6, який привернув увагу користувачів мережі тим, що ідеально підійшов би для розбитих українських доріг. Про це пише "ТопЖир", передають Патріоти України.

Транспортний засіб готовий до будь-якого бездоріжжя, адже "взули" його в величезні шини діаметром 1,4 м. Автобус без вікон і з тентом замість даху розрахований на 23 осіб, його довжина 8,8 м, приводить у рух "маршрутку" 8,9-літровий турбодизель Cummins потужністю 260 к. с. і з обертовим моментом у 1550 Н∙м.

На Alibaba чудо техніки продають за 110 тис. доларів, але продавець готовий зробити знижку в $24 тис., якщо хтось замовить партію з 20 Hubei Haojing HJ ATV6.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...