Не футболом єдиним: Знаменитий німецький чемпіон світу з футболу вклався в осіменіння коней (фото, відео)

Мюллер - найтитулованіший в історії німецький футболіст.

Чемпіон світу в складі збірної Німеччини і переможець Ліги чемпіонів у футболці «Баварії» Томас Мюллер і його дружина Ліза переобладнали свій кінний завод Gut Wettlkam в станцію по заплідненню коней, передають Патріоти України з посиланням на Bild.

Відзначається, що знаменитий футболіст володіє стайнею, розташованою в комуні Оттерфінг на південь від Мюнхена, вже багато років. А ось новий бізнес Мюллера, як повідомляє видання, почне функціонувати в 2021 році.
«Ми з Лізою зробили наступний крок в нашому "кінському житті". Завод Gut Wettlkam разом з нашими кіньми з нетерпінням чекає сезону розмноження-2021», - написав Томас Мюллер на своїй сторінці в Instagram.
Повідомляється, що бажаючі запліднити коня зможуть вибрати одного з трьох жеребців - Д'авіла, Чотири Троянди або Боумор. Варто відзначити, що розведення коней - прибутковий бізнес, за допомогою якого можна заробити чималі статки. Наприклад, запліднення від дворазового чемпіона світу Д'авіла коштує 1 600 євро, при цьому кінь може дати багато сотень нащадків.
Нагадаємо, що Томас Мюллер, який виступає за «Баварію» з 2008 року, - найтитулованіший в історії німецький футболіст. У складі мюнхенського гранда і збірної Німеччини (100 поєдинків, 38 м'ячів) 31-річний форвард завоював 27 (!) трофеїв.

До речі, дружина Мюллера (в минулому - модель) багато років займається кінним спортом і недавно виграла Гран-прі на німецькому турнірі Stuttgart German Masters.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...