Не розгубилася..: Бізнес-тренерку кинули перед весіллям, але вона все ж вийшла заміж ... сама за себе

Жінка заявила, що вирішила цим весіллям відмовитися від спроб доводити щось іншим людям і замість цього зосередитися на собі.

У США 35-річна мешканка Атланти Мег Тейлор-Моррісон розлучилася з нареченим незадовго до весілля, але вирішила його не скасовувати і вийти заміж сама за себе, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Так, на церемонії були присутні гості. Наречена пройшла по проходу між ними, зачитала свою весільну клятву, одягла на палець кільце з діамантом і поцілувала своє відображення в дзеркалі.Жінка заявила, що вирішила цим весіллям відмовитися від спроб доводити щось іншим людям і замість цього зосередитися на собі. Вона назвала це дуже корисним досвідом. Друзі її підтримали.

Не сподобалось, що гавкала: У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку ветерана АТО

вівторок, 7 травень 2024, 15:26

У Києві 51-річний чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусідів, і тепер йому загрожує 3 роки тюрми.Пса на прізвисько Чіп привезли із зони АТО у 2016 році. Він багато років охороняв будинок своєї родини, повідомляє Київська міська прокуратура, передаю...

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...