Не розминулися в дверях: В Ірпені офіцер Нацгвардії до півсмерті побив сусіда (фото, відео)

В Ірпені на Київщині чоловік жорстоко побив металевою трубою свого сусіда і кілька разів вистрілив йому в голову з травматичного пістолета. Про це інформує прес-служба обласної поліції, передають Патріоти України.

Повідомлення про подію надійшло в поліцію близько 21.00 в неділю, 3 листопада. Очевидці побачили на порозі будинку на вулиці Северинівська сильно побитого чоловіка, який лежав без свідомості. 46-річного постраждалого госпіталізували з численними травмами голови та переломом щелепи.

Тим часом правоохоронці опитали очевидців та встановили особу підозрюваного у побитті. За даними поліції, конфлікт між 42-річним нетверезим місцевим жителем і його сусідом виник біля входу в під’їзд – вони не розминулися в дверях.

Зброю, з якої стріляв правопорушник, поліцейські виявили за допомогою службового собаки в електрощитовій. Це виявився «Форд12Р» і він належав вже померлій людині.

Наразі зловмисника затримано і він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 4 . ст. 296 (хуліганство) ККУ.

На відео, опублікованому поліцією, видно, як чоловік б’є лежачу на землі людину металевою трубою. У цей час, імовірно з вікна чи балкона, кричить жінка: «Руслан, ну він вже помер. Ти що дурень? Він не дихає! Ти дибіл? Руслан, викликай «швидку».

За даними «Киева Оперативного», затриманого звати Руслан Томашов і він капітан Національної гвардії України. Свій вчинок він відмовився пояснити.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...