Не тільки українська волонтерка? Віра Брежнєва продовжує заробляти російські рублі, - ЗМІ

Українська співачка Віра Брежнєва, яка засудила війну в рідній країні, продовжує заробляти гроші на території Росії, інформують Патріоти України.

Російські ЗМІ поширюють інформацію про те, що співачка не закрила свій бізнес в країні-агресорі, а влітку і зовсім прилітала в Москву, щоб перевірити, як там йдуть справи.

При цьому відомо, що на початку повномасштабної війни вона виїхала до Польщі, де допомагала українським біженцям. Більш того, в ЗМІ поширювалися чутки і про розлучення Брежнєвої і Меладзе через різні політичні погляди. До слова, її чоловік мовчить про війну в Україні.

Варто відзначити, що менеджер Брежнєвої говорила про те, що знаменитість розірвала всі зв'язки з РФ і не планує туди повертатися.

Віра Брежнєва: чим вона займається

З початку повномасштабного російського вторгнення Віра Брежнєва поїхала до Польщі допомагати біженцям. Вона активно публікувала в своїх соцмережах новини з України і розповідала правду про звірства окупантів.

Пізніше вона випустила першу україномовну пісню "Вишиванка", але українці пригадали зірці, що ще два роки тому вона не вважала себе українською співачкою, говорячи про те, що її кар'єра в "ВІА Грі" почалася в Росії.

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...