"Не верите в потусторонние силы? А они есть!": У селі в Якутії згоріло все, крім будинку відьми (відео)

Днями в російській Якутії повністю вигоріло село Бясь-Кюель, яке знаходилося на шляху лісової пожежі. Там вцілів тільки один будинок. Про це написав російський новинний Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

"Не верите в потусторонние силы? А они есть. В Якутии сгорело все село, кроме одного дома. Дома местной гадалки и целительницы", - написав ресурс.

За його даними, уцілів будинок якоїсь Зої Дуранової, яка вже кілька десятиліть займалася нетрадиційною медициною і екстрасенсорикою. Серед місцевих жителів зараз ходять наполегливі чутки, що вогонь від будинку нібито відганяв "холорук" - такий собі вихор. За даними Telegram-каналу, сама Дуранова була евакуйована з селища на час пожежі.

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...

Рухався на великій швидкості: В огорожу Білого дому врізався автомобіль

неділя, 5 травень 2024, 19:44

У столиці США місті Вашингтоні автомобіль, який рухався на великій швидкості, врізався в одну з огорож на периметрі безпеки навколо Білого дому. Внаслідок інциденту, який трапився пізно увечері 4 травня, водій загинув. Про це повідомляє «Голос Америки»...