"Не вірте моральним виродкам": Дочка Заворотнюк вперше зробила заяву про стан актриси

Дочка російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка бореться з раком, Анна вийшла на зв'язок з шанувальниками і розповіла про стан артистки, передають Патріоти України.

Так, кілька годин тому на своїй сторінці в Instagram Анна опублікувала новий пост про свою поїздку до Італії. Більш того, дівчина почала відповідати на коментарі шанувальників під публікацією.

Зокрема, один з користувачів поцікавився у Анни, чи жива її мати. На що дівчина відповіла, що актриса йде на поправку:

"Не вірте цим моральним виродкам і не задавайте мені такі безтактні і жорстокі питання, ми йдемо на поправку, у нас все буде добре".

Також Анна відповіла і на звинувачення в тому, що вони зберігають мовчання і не розповідають про стан Заворотнюк заради вигоди:

"Наша сім'я не ходить на програми і не влаштовує шоу для таких байдужих людей, як ви, як би вам цього хотілося. Ми тримаємося гідно й залишаємо подробиці в тіні".

Instagram @anna_zavorotnyuk


З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...