Неймовірний лайфхак! Пара зіграла весілля з 10 тисячами гостей, не порушивши правил соціального дистанціювання

У 2020 році більшості молодят довелося відмовитися від великих весіль в зв'язку з Covid-19, але одній парі з Малайзії вдалося обійти обмеження і зібрати на своєму святі 10 тисяч осіб, передають Патріоти України.

Наречений Тенгку Мухаммед Хафіз і наречена Оушен Алаг сиділи біля великої урядової будівлі в Путраджайя, а гості повільно проїжджали повз на своїх машинах. Вікна автомобілів залишалися закритими, але кожен з гостей заздалегідь отримав упаковану їжу, якою зміг поласувати в довгій весільнйі пробці.

Весілля виявилася такою грандіозною не випадково, адже наречений - син впливового малайського політика і колишнього члена кабінету міністрів Тенгку Аднана, який в той же день відзначав свій день народження. "Мені повідомили, що з сьогоднішнього ранку тут більше 10 000 автомобілів. Для мене і моєї родини це велика честь. Спасибі всім за розуміння і дотримання всіх правил [дистанціювання]", - написав у Facebook гордий батько.

Примітно, що наступного дня після святкування батько нареченого був визнаний винним в корупційній схемі на 500 тис. доларів, засуджений до штрафу і 12 місяців тюремного ув'язнення.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...