Ніхто не залишився живим: Кобра, яку перевозили в таксі, вбила пасажирів

Змію вбили перехожі.

У Каїрі кобра вбила чотирьох членів однієї сім'ї, коли вони їхали в мікроавтобусі. Також загинув водій. Про це пише Arab News, передають Патріоти України.

Водій таксі домовився зі співвласником фургона перевезти кобру з Олександрії в мухафазу Кафр-Ель-Шейх на півночі Єгипту. Невідомо, чи знали пасажири про присутність змії, коли сідали в таксі. Вона вибралася з коробки в задній частині автомобіля і пробралася під пасажирські сидіння.

За даними газети Youm 7, всі пасажири таксі та водій загинули. Після цього автомобіль врізався в бетонний бар'єр. Змія спробувала відповзти, але перехожі зловили та вбили її.

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...