Ночі з заморозками, але вдень ще тепло: Синоптик розповіла, якою погодою розпочнеться листопад

Золота осінь в Україні з жовтня плавно перейде на листопад, який розпочнеться сухою та сонячною погодою. У вівторок, 1 листопада, сильний вітер вщухне, буде відносно тепло. Про це пише синоптикиня Наталя Діденко, передають Патріоти України.

Температура повітря вночі очікується від 2 морозу до 4 тепла, вдень потеплішає до +9…+13 градусів, на сході та північному сході буде — +6…+11 градусів.

Найтеплішою буде погода в західній частині України. Найближчої ночі там очікується +3…+8 градусів, а протягом завтрашнього дня повітря прогріється до +14…+19 градусів.

У Києві 1 листопада опади малоймовірні, сонячно, вночі близько нуля, вдень +9…+11 градусів. Дощ очікується у четвер, 3 листопада й стане холодніше. «Вночі +2…+6 градусів, часом, при проясненнях, до нуля або незначних мінусів, а вдень +7…+13 градусів, з коливаннями», — зазначає Діденко.

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...