Ночували на вулиці: На Черкащині "забули" про новоприбулих військових (фото)

Разом із солдатами ночували під навісом автовокзалу офіцери та сержанти, які їх супроводжували.

Інцидент трапився 2-го вересня у Черкасах. Новоприбулі солдати та офіцери були змушені ночувати під навісом на автовокзалі, оскільки про їх прибуття у військовій частині нікого не попередили. Про це повідомив в одній із соціальних мереж Черкащини невідомий користувач. У військовій частині факт підтвердили, передають Патріоти України.

- Солдати приїхали вночі, частина не була поперджена про час прибуття. Вранці, як тільки було можливо, за ними виїхали автомобілі. Уночі намагалися знайти їм місце для ночівлі в Черкасах, але всі відмовили, - повідомив військовослужбовець Дмитро Московчук.

Разом із солдатами ночували під навісом автовокзалу офіцери та сержанти, які їх супроводжували.

- Після прибуття у частину всіх нагодували та оглянули лікарі, після чого надали час для відпочинку. З цього приводу в частині вже проводиться перевірка, - коментує військовослужбовець.

Дмитро Московчук пояснює: ситуація трапилася через те, що мобільними телефонами подібну інформацію розголошувати забороняється. А чому не доповіли про прибуття солдатів військовими засобами - невідомо.

- Недопрацювання було не тільки в частині, де приймали солдат. Посадові особи понесуть покарання, у тому числі й фінансові, - запевняє військовий.

Під навісом військовослужбовці провели всю ніч. Попри незручності, вони були забезпечені сухим пайком.

- Близько дев'ятої-десятої ранку солдати, офіцери та сержанти заїжджали в частину. Після того, як їх оглянули і впевнились, що нікому не потрібна медична допомога хлопців відправили відпочивати, - зазначає Дмитро Московчук.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...