Новий "зашквар" Ломаченка: Екс-чемпіон світу опублікував пост про утиск УПЦ МП в Україні через "вигнання" з Лаври

Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко, якого громадська організація "Рух ЧЕСНО" внесла до списку держзрадників, зробив нову скандальну публікацію, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram знаменитий боксер опублікував звернення митрополита Антонія Паканича про утиск Української православної церкви московського патріархату.

"З нами Бог! Хай буде мир", - написав під постом Ломаченко. Варто відзначити, що це вже далеко не перша скандальна публікація Василя Ломаченка в Instagram, через що його сторінка була заблокована для українських користувачів.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...