"Ну, а че? Красиво ж!": Туристи фотографувалися у Туреччині на апокаліптичному тлі масштабної пожежі

У коментарях в мережі назвали подібну поведінку туристів «бенкетом під час чуми».

зона лиха

У Туреччині, яка страждає від лісових пожеж, заявили про затримання першого підозрюваного в підпалі лісів. Як повідомив президент Туреччини Реджеп Ердоган, чоловіка затримали в Міласі (провінція Мугла), інформують Патріоти України.

«Є один затриманий в Міласі. Якщо це диверсія, то покарати винних — наш обов'язок», — цитує BBC Ердогана, який виступив в кризовому центрі.

За даними турецької влади, пожежі, що тривають тиждень, охопили шість провінцій. У суботу, 31 липня, постраждала від вогню територія була оголошена зоною лиха.

А тим часом туристи з пострадянських країн користуються моментом, щоб… зробити фото на тлі вогню. Добірку таких екстремальних знімків розмістили в Instagram.

У коментарях в мережі назвали подібну поведінку туристів «бенкетом під час чуми».

Джерело: BBC

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...