Обірвала життя куля снайпера: На Донбасі загинув 24-річний боєць ЗСУ (фото)

У середу, 13 травня, в зоні поведінки Операції Об'єднаних сил на території Луганської області загинув від кулі снайпера старший солдат Олександр Карпик. Боєць був родом з Вінниччини, йому виповнилося лише 24 роки. Про це повідомили в прес-службі Вінницької ОДА, передають Патріоти України.

Як сказано в повідомленні, військовослужбовець отримав вогнепальне кульове наскрізне проникаюче поранення від кулі снайпера. Під час оперативного втручання, на жаль, не вдалося врятувати життя бійця.

Пізніше на своїй Facebook-сторінці народний депутат Лариса Білозір уточнила, що це сталося біля села Катеринівки, де в результаті обстрілу ще двоє українських бійців були поранені. Олександр Карпик служив в 30-й бригаді Новоград-Волинського полку. В армії прослужив чотири роки, був неодружений. Дата і час поховання загиблого військовослужбовця уточнюються.

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...