Обіцяє помститися: Ківа пов’язує із відомим активістом появу відео з погрозами "відрізати голову"

Представник проросійської партії ОПЗЖ Ілля Ківа виступив з поясненнями через свої погрози людям "відрізати голову".

Ілля Ківа. Фото: Фейсбук.

Нардеп Ілля Ківа пов’язує появу відео, на якому він погрожував відрізати чоловікові голову, з діяльністю активіста Сергія Стерненка. Про це Ківа написав у Facebook, передають Патріоти України.

Депутат стверджує, що минулого тижня за ним «бігала компанія провокаторів, і він звернувся у поліцію». Так, на думку Ківи, Стерненко мстить за заклики до ГПУ порушити щодо нього кримінальну справу. Стриматися представник ОПЗЖ навіть в своєму поясненні не зміг і назвав "пид **** ами" тих людей, яким нагрубив. Він погрожує помститися Стерненку.

Сам Стерненко заперечив причетність до появи ролика і вже відреагував на погрози Ківи. На своєму каналі в Telegram він заявив, що подав у поліцію заяву на депутата. "У всього є межа! Після такого діалогу Ківа повинен негайно був бути позбавлений недоторканності і і притягнутий до кримінальної відповідальності за погрозу вбивством. Жоден Аваков не повинен йому допомогти!" - написав активіст.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...