Облаштував собі "бізнес": У Львові священик переписав церкву на дочку, а ділянку - в іпотеку на зятя (відео)

У Львові стався конфлікт між священником храму Святого Духа на Левандівці і парафіянами. За словами вірян, панотець переписав церкву, яку вони будували, на свою дочку, а ділянку під нею - в іпотеку на зятя. При цьому парафіян не впускають до церкви молитися, передають Патріоти України.

Священник таємно приватизував храм ще у 2009 році, і закрив церкву на замки. Через це новому священнику разом з людьми доводиться молитися взимку на вулиці.

Панотець, з яким стався конфлікт, щотижня проводить службу у своїй церкві для тих парафіян, які підтримують його дії. Священник відмовився дати якісь пояснення журналістам.

Люди не мають наміру здаватися, вони вже звернулися до суду, щоб визнати документ купівлі-продажу недійсним. Наразі проводиться досудове розслідування і вже порушено кримінальну справу за статтею "шахрайство".

Приєднався до ЗСУ минулого року: Під час бою загинув імам харківської мечеті

четвер, 16 травень 2024, 20:41

У бою на Харківщині загинув імам однієї з мечетей Харкова Артур Якубов. Про це повідомила журналістка Ельвіна Сейтбулаєва на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. У перші місяці війни будинок Артура Якубова у передмісті Харкова зруйнув...

"Використав свій статус заради ЗСУ": Антін Мухарський прокоментував чутки, що виїхав за кордон як багатодітний батько

четвер, 16 травень 2024, 20:28

Український актор та телеведучий Антін Мухарський заявив, що виїхав за кордон, щоб зібрати кошти на дрони для ЗСУ та повернутися додому. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. Український актор, телеведучий, співак Антін Мухарський,...