Одеські байкери в центрі Черкас всім кодлом відходили битами молоду пару і розгромили їх машину: Поліція не втручалась (відео)

Байкери з Одеси, які здійснюють щорічний захід "Мотопробіг Єдність України", напали на молоду пару у центрі міста Черкаси, повідомляють Патріоти України з посиланням на телеграм-канал "Х"йовая Одесса".

Посилаючись на постраждалу дівчину, телеграм-канал повідомляє, що причиною конфлікту став обгін колони мотоциклістів на автомобілі. "Їм це не сподобалося, і вони відразу почали зганяти нас, вигукуючи лайку всіляку, харкали на машину, били машину ногами та ланцюгами. Ми почали тікати від них і використовували балончик як захист, коли вони затискали нас з усіх боків", – розповіла дівчина.

Пара намагалася захищатися, але на відео видно, що численні байкери відтягли хлопця, тягали по землі за волосся дівчину. Також видно, що слідом за колоною байкерів повз місце подій під'їжджає автівка поліції. Жодного повідомлення на сайті місцевої поліції про інцидент немає.

Розправившися з парою байкери накинулися на автівку і трощили її, розбили лобове та заднє скло, повибивали вікна. Зазначається, що постраждалі опинилися в лікарні з множинними травмами та забоями, в обох струс мозку. Дівчина також розповіла, що болять нирки і ребра. За її словами, нападники намагаються перекрутити цю історію, оскільки їм загрожує кримінальна відповідальність за трьома статтями.

За словами постраждалої дівчини, причиною конфлікту став обгін колони мотоциклістів на автомобілі.

"Їм це не сподобалося, і вони відразу почали зганяти нас, викрикуючи лайку, плювали на машину, били машину ногами і ланцюгами. Ми почали тікати від них і використовували балончик як захист, коли вони затискали нас з усіх боків", – сказала дівчина.

Після того як мотоциклісти розправилися з молодими людьми, вони "переключилися" на їхній автомобіль. Використовуючи ланцюг і бити, вони розгромили транспортний засіб.

"Ми відірвалися, викликали поліцію, і щойно зібралися писати протокол, байкери почали їхати в бік Соснівки, побачили нас, показали пальцем і швидко налетіли", – додала вона.

Внаслідок постраждалі опинилися в лікарні з множинними травмами та забоями, у обох струс мозку.

Що кажуть в поліції

Правоохоронці підтвердили, що такий конфлікт між водієм Mazda і байкерами в Черкасах був.

"Відкрито кримінальне провадження за статтею "Хуліганство", ми з'ясовуємо також і те, хто провокував", – повідомила "Сьогодні" речниця поліції Черкаської області Зоя Вовк.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...