"Одне інтерв'ю принесло 70 тисяч доларів": Гордон розповів, на які гроші живе під час війни

Відомий журналіст Дмитро Гордон відверто розповів, на які кошти живе його родина під час війни в Україні. Бойові дії, за словами журналіста, серйозно вплинули на увесь його медіабізнес та принесли чималі витрати. У інтерв'ю Анні Оліцькій Гордон розповів, що його ресурси зазнали потужної атаки з боку російських ботів, передають Патріоти України.

"Монетизація впала, тому що Росія не монетизується. На життя більш менш вистачає. У мене було інтерв'ю до війни, на якому я заробив 70 тисяч доларів. Це із Сергієм Пугачовим, яке набрало десь 18 мільйонів переглядів. Я не приховую, у мене все прозоро. До речі, ми не займаємося "чорною готівкою", реклами теж немає. Лише монетизація YouTube", - поділився Гордон.

Також, за словами Дмитра, невеличкий дохід зараз йому приносить нерухомість, яку він здає у оренду. А ось інші медіаресурси навпаки стали неприбутковими. "Трохи оренди і мабуть YouTube, але це, напевно, і витрати, адже сайт сьогодні неприбутковий через війну. Реклами зараз немає, усе рухнуло. Але я не переймаюсь з цього приводу, бо люди втрачають сьогодні стільки, що це просто жах", - сказав Гордон.

Не все так однозначно? Чи може Польща депортувати українських чоловіків

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:58

Поляки можуть повернути до України військовозобов'язаних чоловіків? З новою важливою заявою вийшов міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш, який раніше висловлювався за повернення чоловіків на Батьківщину. Водночас Варшава подовжила тимчасовий з...

Винищувач супербактерій: Вчені заявили про створення антибіотика, який може здійснити прорив у медицині

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:47

Вчені відкрили новий клас антибіотиків з потужною активністю проти особливо стійких бактерій. Медикамент також продемонстрував ефективність лікування інфекції кровотоку у мишей, передають Патріоти України. Антибіотик розробили медики з Уппсальського ун...