Окупанти на Донбасі убили українського добровольця "Діда" (фото)

Молодший сержант Олександр Мілютін загинув разом із відомою військовою Яною Червоною (позивний "Відьма").

Олександр Мілютін. Фото: Фейсбук.

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі у вівторок, 2 квітня, загинув український захисник Олександр Мілютін (позивний "Дід"). Про це повідомили в мережі. Зокрема трагічну звістку підтвердили на сторінці Добровольчого батальйону "Донбас" у Facebook, передають Патріоти України.

Молодший сержант Мілютін загинув разом із відомою військовою Яною Червоною (позивний "Відьма") близько 13:30 у районі Новозванівки-Попасної в результаті ворожого обстрілу гарматами 152-мм калібру.

"Позивний Дєда. Боєць ЗСУ. Я з ним мало спілкувався, але точно можу сказати, що іронії і певної легкості життєвої в цьому чоловікові вистачало. Загинув сьогодні на бойовій позиції. І знову ж... війні немає відмінності, що у вас за вікномніч, день, зима, весна або супермаркет. Вона триває", – поділився боєць "Правого сектора" Іван Швая.

Родом Мілютін був із Бахмута. На Донбасі він воював у складі окремого штурмового батальйону "Донбас-Україна".

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...