Окупанти на Херсонщині розстріляли авто з дітьми - 14-річний хлопець загинув на місці


Російські окупанти обстріляли автомобіль з мешканцями Олешків у Херсонській області. Від російських куль загинув дорослий чоловік та 14-річний юнак, 5-річна дитина отримала осколкове поранення. Про це розповів мер Олешків Євген Рищук у Facebook, передають Патріоти України.

"Асвабадітєлі відчувають, що підгорає, і дуже нервують. Саме тому стріляють у всіх, хто, на їхню думку, несе їм загрозу. Вчора (24 жовтня – ред.) в Олешківській ТГ нелюди розстріляли машину з жителями Олешків (не зупинилися на вимогу окупантів) – осколкові поранення", — пише Рищук.

Від отриманих поранень загинули двоє мешканців Олешків — хлопець 14 років помер на місці, батько — на операційному столі. "Дівчинка 5 років з ампутацією пальця кисті жива", — повідомляє мер міста. Водночас у російських пропагандистських ЗМІ заявили, що нібито "ліквідували ДРГ".

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...