Олена Кравець показалася в образі Тіни Тернер - актрису "Кварталу" більше не впізнати (фото)

13 березня на телеканалі "1+1" покажуть другий випуск шоу зіркових пародій "Ліпсінк батл". У новому епізоді за звання найкращого пародиста боротимуться три пари учасників: Юрій Горбунов та Григорій Решетник, Наталія Холоденко та Євген Клопотенко, Маша Єфросиніна та Олена Кравець, передають Патріоти України, і продовжує:

Актриса студії "Квартал 95" приміряє образ королеви рок-н-рола Тіни Тернер, і вийде на сцену під безсмертний хіт співачки Simply the Best. Чи зможе Кравець повторити "фірмові" рухи американської зірки і перевершити виступ Єфросиніної в образі Макса Барських - дізнаємося вже цієї суботи.

А поки користувачі обговорюють зовнішнє перевтілення комедійної актриси. "Дуже схожа", "Зачіска схожа", "Я різниці навіть не побачила", "Олена м'яка ніжна, а Тіна зовсім інша на мій погляд. Ну несподівано", "Більше на Алегрову схожа", - пишуть глядачі.

"Ліпсінк батл" - нове розважальне шоу, де відомі особистості перевтілюються у популярних артистів. Учасники розбиваються на пари і борються за звання найкращого пародиста.

Кожну зіркову пару пов'язує якась життєва історія суперництва, любові, дружби і т.д. Переможця в парі визначають глядачі в залі своїми оплесками. Переможці трьох батлів у кінці вечора борються у супербатлі, пародіюючи всі одного артиста. Той, хто заслужив найгучніші овації - проходить у суперфінал, де боротиметься за перемогу в шоу та головний приз проекту - золотий чемпіонський пояс "Ліпсінк батл".

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...